;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 13 okt ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Deze week zijn Nick & Simon, the Bluebirds en Rilan & The Bombardiers te gast.

SPECIAL NICK & SIMON

Nick & Simon hebben rondom hun nieuwste single ‘Mum Van Tijd’ een bijzondere mini-documentaire gemaakt. De documentaire staat in teken van hun reünie! Op zaterdag 20 april 2019 in de Amsterdamse Ziggo Dome.

THE BLUEBIRDS

Op 21 september brachten The BlueBirds hun album Sisters uit met de single ‘Money’. Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen een ode aan Americana en Country songs. De theatertour loopt door tot eind december.

RILAN & THE BOMBARDIERS 

Met een uitverkochte tour en een booming festivalseizoen achter de rug brengt deze ‘rock ’n soul’-band van Rilan Ramhane het vervolg op de EP Walking On Fire uit: het nieuwe album Afrodite.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Dropkicks 'n Moshpits + Green Lizard za 13 okt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify