;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 06 okt ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Deze week te gast: Inge vanCalkar, Niels Geusebroek en Stef Bos.

STEF BOS

Vanaf vandaag (9 oktober) doet hij een reprise van de KERN-tour tot begin december en gaat dan weer een nieuwe solotour doen onder de titel RUIMTE die in januari 2019 in Zuid-Afrika start met try-outs en vanaf 20 februari de Benelux aan gaat doen tot in juni.

NIELS GEUSEBROEK

Hij gaat in oktober/november de clubs in met de allereerste Throwback To-tour, een tourconcept van boekingskantoor en festivalorganisator Friendly Fire. De singer-songwriter zingt tijdens deze tour nummers van Coldplay, de band die voor hem als muzikant een grote inspiratiebron is.

INGE VAN CALKAR 

Afgelopen zaterdag was de release-show van haar tweede album ‘Reset’. De single ‘River’ had in de eerste week al 30.000 plays op Spotify. Dit najaar volgt een uitgebreide tour van 20 dagen als support van Gare Du Nord.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Her Majesty speelt: The Very Best Of Crosby, Stills, Nash & Young (CSNY) za 6 okt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify