;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 17 nov ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Deze week te gast: Wild Romance, Maaike Ouboter, Matthew Crosby en Danspaleis Van Kooten.

WILD ROMANCE
Na achttien jaar is er een nieuw album. Deze rockband uit de jaren zeventig, nu zonder Herman Brood, maar nog steeds met Dany Lademacher, is terug en heeft tien nieuwe nummers geschreven voor No Time.

MAAIKE OUBOTER
Maaike is singer-songwriter. Ze brak door met haar prachtige nummer ‘Dat Ik Je Mis’. Inmiddels heeft ze haar tweede album uitgebracht Vanaf Nu Is Het Van Jou en haar tour begint op 21 november.

MATTHEW CROSBY
Deze Amerikaanse gitarist maakt deel uit van The Common Linnets. Hij stond op Tuckerville, was supportact van Jacqueline Govaert en nu bij Douwe Bob. Zijn EP heet Take Only What You Can Carry In Your Hands.

DANSPALEIS VAN KOOTEN
Op 30 november begint de clubtour van Danspaleis Van Kooten. Zanger/drummer Kasper van Kooten zorgt met zijn live band voor spetterende odes aan de dansmuziek van de jaren ’80 voor liefhebbers van een ‘old school’ dansfeestje.​

Wil je hierbij zijn? Dat kan, De Vorstin opent om ±15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol=vol.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Christopher Cross & Band (USA) za 17 nov ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify