;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 24 nov ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Hooverphonic, Sabrina Starke en Femke

HOOVERPHONIC

De Belgische ambient-pop band van Alex Callier en Raymond Geerts heeft een nieuw album Looking For Stars uit en met een nieuwe zangeres: Luka Cruysberghs. Zij is de winnares van The Voice van Vlaanderen 2017.

SABRINA STARKE

Ze viert haar tienjarig jubileum met haar zesde studioalbum Underneath The Surface, een clubtour en een eigen kunstexpositie ‘Who do you think you are?’ De single van het album is ‘Live And Learn’.

FEMKE

De tour ‘Nashville Comes To Holland’ (met haar debuut EP) is een initiatief van de in Nashville wonende en werkende Nederlandse songwriter Femke Weidema. Zij schreef een soundtrack voor de TV hit Nashville. Daarnaast schrijft ze voor artiesten als Stevie Nicks en Mary J. Blige.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


(hed)PE (USA) presented by De Vorstin & The Skiff za 24 nov ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify