;
Avrotros Muziekcafé Ilse DeLange, Rob Dekay en Gregory Page
zaterdag 03 nov ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast:Ilse DeLange, Rob Dekay en Gregory Page

ILSE DELANGE
Dit jaar viert Ilse haar twintigjarig jubileum. Het soloalbum Ilse DeLange kwam eind augustus uit met liedjes die toch wat meer de popkant opgaan dan die van de country. De singles ‘Lay Your Weapons Down’ en ‘OK’ waren allebei al NPO Radio 2 TopSong en komende zaterdag is ze voor een special bij Muziekcafé.

ROB DEKAY
Rob Dekay stopte op zijn vijftiende met school en begon met werken als stratenmaker en vuilnisman. In zijn vrije tijd was hij alleen maar bezig met muziek. Hij maakt eigenzinnige, Nederlandstalige soulvolle country-pop. ‘Vol Van Elkaar‘ is zijn nieuwste single.

GREGORY PAGE
Deze Amerikaans zanger, gitarist, filmmaker en muziekproducent released op 3 november zijn album ‘A Wild Rose’ in Amsterdam. Hij heeft de songs in Nederland geschreven, grotendeels in de herfst van 2017. ‘Waiting For The Sun Again’ heet de eerste single.

Wil je hierbij zijn? Dat kan, De Vorstin opent om ±15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol=vol.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Dansfeestje za 3 nov ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify