;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 01 dec ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Deze week te gast: Davina Michelle, Thomas Azier, Vandenberg’s MoonKings & Pieternel.

DAVINA MICHELLE

Op haar cover van ‘What About Us’ reageerde Pink met de woorden “This is better than I will ever sound”. We zagen haar in ‘De Beste Zangers van Nederland’. Haar eigen single ‘Duurt Te Lang’ was NPO Radio 2 TopSong en staat al vier weken op 1 in de Singles Top 10.

THOMAS AZIER

Sinds zijn negentiende trekt zanger/muzikant Thomas Azier over de wereld op zoek naar inspiratie. Hij werkte samen met Diplo en Stromae, Hij staat op Eurosonic Noorderslag en speelt 23 mei in Paradiso. Zijn 4-track EP Stray is vorige week uitgekomen.

VANDENBERG’S MOONKINGS

Rugged and Unplugged is een album met songs uit ‘Adje’ Vandenberg’s carrière die teruggebracht zijn tot de absolute essentie: de song, zang en akoestische gitaar. Adje Vandenberg en Jan Hoving spelen zaterdag ‘Burning Heart’ en Sailing Ships.

PIETERNEL

Op 9 oktober verscheen haar debuutalbum Roosevelt Island. Het heeft een Nashville-sound, geproduceerd door Helge Slikker (Gouden Kalf) en Femke Weidema (Grammy Award), afgelopen week nog te gast bij Muziekcafé. De single is ‘Run No More’.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Davina Michelle za 1 dec ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify