;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 22 dec ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Blaudzun met Amsterdam Sinfonietta en Trijntje met het Metropole Orkest!

Wil je hierbij zijn? Dat kan, De Vorstin opent om ±15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol=vol.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Trijntje Oosterhuis
Op 30 maart staat het Metropole Orkest samen met Trijntje in de Ziggodome. “We gaan de zaal omtoveren tot het grootste en fijnste concertgebouw van Nederland en ik zing al mijn hits en de mooiste songs van de afgelopen 25 jaar” laat Trijntje weten.

Blaudzun
Ieder jaar doet Amsterdam Sinfonietta een Nieuwjaarstournee onder de noemer ”Breder Dan Klassiek’. In 2019 delen de strijkers het podium met indiepop artiest Blaudzun. Niet alleen brengt Blaudzun deze tour poëzie en zingt hij in het Nederlands, ook zingt hij voor het eerst in het Frans.

 

 


Symfo Classics - The Best of Symphonic Rock za 22 dec ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify