;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 15 dec ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Town of Saints, Shary-An en Elieve

Wil je hierbij zijn? Dat kan! De Vorstin opent om ±15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol=vol. Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Town of Saints
De Nederlands/Finse indieband van zanger/gitarist Harmen Ridderbos en violiste Heta Salkolahti maakt lekker meezingbare en dansbare folk. Het thema van hun nieuwe album Celebrate is het menselijke gedrag rond de apocalyps.

Shary-An
Ze is er weer, met een nieuwe single en clip. ‘Resist’ heet deze track, die de voorloper is van de EP binnenkort uitkomt.Met de hits ‘Never Played The Bass’ en ‘Read My Book’ uit 2012 stond zij in de Top 40.

Elieve
In 2016 zong zij bij The Voice in Turkije en ze trekt een miljoenenpubliek op youtube met covers. Voor de internationale TV-campagne van Hunkemöller schreef en zingt ze een Engelstalig girlpowernummer ‘Slip Up’.

 

 


Zer00's Heroes za 15 dec ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify