;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 02 feb ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: 3js, Yorick van Norden & Alain Clark

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

3js
Deze maand begint hun allereerste clubtour. Daarnaast gaan de heren de theaters in met ‘Heroes of Music’. Een show waarin zij nummers spelen van helden als Coldplay, Elvis Presley, The Beatles, Pink Floyd en Led Zeppelin. De nieuwe single is ‘Los Van Alles’.

Alain Clark
Ter voorbereiding op zijn ‘Closer’ tour heeft Alain solo een aantal voorstellingen gegeven en dat doet hij zaterdag ook bij ons. Hij speelt dan zijn single die de voorloper is van het gelijknamige album ‘Sunday Afternoon’ dat binnenkort uitkomt.

Yorick van Norden.
The Jester’ is het tweede album van Yorick. Een album vol van op de sixties en seventies geënte tijdloze pop. De CD is vernoemd naar de hofnar uit Shakespeares Hamlet: “Hij speelde liedjes, vertelde verhalen, bracht muziek aan het hof van prins Hamlet”.


Raices Cubanas za 2 feb ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify