AvroTros Muziekcafé Deze week met Beautiful Strangers, Inge van Calkar en Tangarine
zaterdag 16 okt ‘21
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Carolien Borgers ontvangt wekelijks bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert.

Komende zaterdag zijn er bij Muziekcafé vanuit De Vorstin optredens van Beautiful Strangers, Inge van Calkar en Tangarine. Jij kunt hier bij zijn! Toegang is gratis, reserveren is verplicht.

Beautiful Strangers

De Prince tributeband Beautiful Strangers ontstond eigenlijk spontaan. Na de plotselinge dood van Prince in april 2016 kreeg een aantal topmuzikanten het verzoek om te spelen op een herdenkingsbijeenkomst voor Prince. Dit werd een groot succes en vervolgens gingen ze op clubtour in 2019. Nu, vijf jaar later, sluit de band het hoofdstuk Prince af en komen ze met eigen muziek. Het nieuwe album staat op de planning voor 2022! Komende zaterdag zijn ze te gast bij Muziekcafé.

Inge van Calkar

Toen ze vijftien jaar was richtte Inge van Calkar haar eerste bandje op, Ysis genaamd. Dit deed ze samen met Sanne Hans, die we kennen als Miss Montreal. De band houdt in 2008 op te bestaan en na een studie psychologie, het conservatorium en een aantal andere projecten komt daar in 2014 haar eerste debuutalbum. Nu staan er al een aantal heerlijke tracks op haar naam, waaronder de ex-TopSong Touchdown. Komende vrijdag komt haar nieuwe single Rise uit en zaterdag komt ze ‘m live spelen in Muziekcafé.

Tangarine

Als identieke eeneiige tweeling is Tangarine een unieke en graag geziene gast op de Nederlandse podia. Voor Arnout en Sander Brinks was de corona periode een gelegenheid om een nieuwe weg in te slaan en met name hun talenten als songwriters te verkennen. In februari 2021 kondigden Tangarine en poppodium Hedon een samenwerking aan. Gezamenlijk werd er gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe liveshow waarmee ze vanaf het najaar gaat touren op poppodia en festivals. Heel bewust streeft de band naar een totaalbeleving die matcht met hun nieuwe werk. De nieuwste single heet Scars en komende zaterdag zijn ze te gast in Muziekcafé.

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, bezit je een negatieve test of ben je in het bezit van een herstelbewijs?  In de app verschijnt dan een groen vinkje waarmee we je toegang kunnen verlenen tot De Vorstin. We zien je graag verschijnen!

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.


The Bruceband za 16 okt ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify