;
AVROTROS Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2; Live vanuit Podium de Vorstin
zaterdag 20 feb ‘16
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2!

Daniel Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman.

In deze editie ontvangt Daniël Dekker: Stef Bos, Aafke Romeijn en Tip Jar.

Stef Bos
Stef Bos brak in 1991 door met zijn hit ‘Papa’ en tot op de dag van vandaag is zijn naam onlosmakelijk verbonden met dit lied. Sindsdien viel hij diverse keren in de prijzen en won hij zelfs als eerste singer-songwriter in Zuid-Afrika een award voor zijn bijdrage aan de Afrikaanse taal en muziek in de afgelopen 15 jaar. Dit jaar viert Stef Bos zijn 25-jarig jubileum met een theatertour door Nederland en België en zijn gelijknamig album ‘Een Sprong in de Tijd’.

Aafke Romeijn
Aafke Romeijn was zes jaar werkzaam als docent Nederlands aan een gymnasium, tot ze in maart 2015 koos voor een bestaan als fulltime zzp’er en als singer-songwriter aan de slag ging. Voor haar tweede album ‘Je Doet Je Best Maar’ maakte ze gebruik van analoge synthesizers en andere antieke instrumenten. De eerste single hiervan ‘M/V’ gaat over hoe oneerlijk het is dat iedereen vast zit in zijn of haar lichaam en we nooit een kunnen ruilen.

Tip Jar
Multi-instrumentalist en zanger Bart De Win en zangeres Arianne Knegt vormen samen het muzikale duo Tip Jar. De naam, het Engelse woord voor fooienpot, is een knipoog naar het muzikantenbestaan. ‘Let Go’ is hun tweede album.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Blues Dog & Friends za 20 feb ‘16
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify