;
AVROTROS muziekcafé met o.a. Racoon Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 14 okt ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
€0
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman.

Racoon
Het 7e album ‘Look Ahead And See The Distance’ bevat nummers als ‘Motherfather’ en ‘Bottle of Waiting Whisky’, die zijn geïnspireerd door het overlijden van de zus van Bart. De rode draad van het album? “Genoegen nemen met de kleine, mooie dingen in het leven in plaats van altijd maar meer en meer willen”, zegt Bart. ‘Almost Made It’ is de single.

Trijntje Oosterhuis
Haar album ‘Leven Van De Liefde’ bevat een persoonlijke selectie van Nederlandstalige liedjes. Zoals Trijntje zelf zegt: “Liedjes die mij lief zijn, liedjes van alle tijden, liedjes die gezongen en gehoord moeten blijven worden, liedjes die mij herinneren aan belangrijke momenten in mijn leven, vergeten pareltjes of juist grote hits die ik al jaren op mijn eigen wijze wil zingen”.

Nits
De groep had grote hits met nummers als Nescio, In The Dutch Mountains. 2 Liedjes die altijd heel hoog in de Top 2000 staan. De titel van het nieuwe album (19e!) is ‘angst’, waarmee ze door meer dan 60 theaters gaan toeren tot ver in april 2018 en een tiental Europese steden aandoen.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Dany Lademacher's Wild Romance za 14 okt ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify