AVROTROS Muziekcafé Deze week met Waylon, Gintronix en Hannah Mae & Metejoor
zaterdag 10 dec ‘22
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Deze zaterdag komen Waylon, Gintronix en Hannah Mae & Metejoor optreden in Muziekcafé in De Vorstin!

Binnen is er plaats voor 200 personen van tien jaar of ouder (let op: vol=vol), dus wil je er bij zijn? Dan zien we je graag verschijnen in De Vorstin!

Waylon

Willem Bijkerk, oftewel Waylon, heeft in oktober zijn meest recente en eerste Nederlandstalige album uitgebracht, genaamd Gewoon Willem. Het album is geproduceerd door Joost Marsman, Han Kooreneef en Sander Rozeboom. Op het album is de hit met Jan Smit te vinden: Tussen Jou en Mij. Ook staat het nummer Spreekuur op de plaat, een nummer waarin hij terugkijkt op een roerige tijd uit zijn leven. “Ik wil overal eerlijk in zijn, dus ook in mijn muziek. Ik heb therapie gehad en dat is heel fijn. Het helpt vooral om je geluk te bepalen, om er vaker bij stil te staan waar je geluk vandaan komt”.

Gintronix

Gintronix is een duo dat bestaat namelijk uit niemand minder dan J.B. Meijers en zijn dochter Jazz. Met het eerste nummer dat ze hebben uitgebracht is het meteen raak: de discoknaller 23 Boogie werd afgelopen augustus uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong! Het nummer is volledig door vader en dochter Meijers geschreven en opgenomen. Sinds begin november is ook de tweede single uit: Get Up And Dance. De algehele boodschap is dat Jazz helemaal content is, maar ook wel met iemand zou willen zijn.

Hannah Mae & Metejoor

Hannah Mae, artiestennaam van Hannah Schoonbeek, kwam via haar gitaarleraar Jeff Zwart in contact met Daniël Lohues. Vanaf toen zijn er allerlei schrijfsessies geweest met namen als Will Knox en Matthijs van Duijvenbode. Metejoor, de artiestennaam van Joris van Rossem, is een Vlaamse zanger bekend van de hits Het Beste Aan Mij, Blij Om Jou Te Zien en Horizontaal. Nu hebben zij samen de handen ineengeslagen voor de single Wat Wil Je Van Mij. Het nummer gaat over de communicatie binnen een relatie – of het gebrek eraan – en dat deze van twee kanten moet komen.


Philip Lassiter (USA) vr 9 dec ‘22
LEGENDS of ROCK Tribute Festival za 10 dec ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify