;
Avrotros Muziekcafé Met Douwe Bob, Shary-An en Deborah Parlor
zaterdag 12 jun ‘21
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Grote zaal + Kleine zaal

Carolien Borgers ontvangt wekelijks in het Muziekcafé bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman.

Muziekcafé is op zaterdagmiddag. Deuren open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, reserveren is verplicht.

Met deze week optredens van:

Douwe Bob
Zijn vijfde album Born To Win, Born To Lose is net uitgekomen. Geproduceerd door Daniel Lohues en met liedjes geschreven samen met Maurice Hoek en Bertolf. Douwe zegt hierover: “Gewoon alleen maar rootsy Americana. Eigenlijk heel gek dat ik dat niet eerder heb gedaan.”

Shary-An
Na de Top 40 hits ‘Read My Book’ en ‘Never Played The Bass’ kiest zij nu voor de Nederlandse taal. De single ‘Ik Zal Er Voor Je Zijn’ zingt zij zaterdag samen met Claudia de Breij, waarmee zij dit nummer ook schreef.

Deborah Parlor
Zij presenteert haar eerste EP Dreaming Wide Awake, geproduceerd door singer/songwriter JB Meijers en schreef hiervoor nummers met Ed Struijlaart, Leif de Leeuw en Peter Slager van BLØF.


Lavinia Meijer | De Vorstin Lentesessies zo 13 jun ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify