;
Ben Poole (UK) presented by Blues Café American Blues, film, verhalen en muziek
zondag 21 okt ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
vvk € 7,50 | deur € 7,50
muziek | Kleine zaal

Een middag vol live muziek, een goede sfeer en lekkere drankjes. Geniet van een bijzondere presentatie van internationaal fotograaf Dirk W. de Jong en een spectaculair optreden van Ben Poole.

Ben Poole

De achtentwintig jaar oude gitarist en zanger uit Brighton wordt beschouwd als het meest veelbelovende talent van de Britse blues-rock scene. Ben deelde het podium al met legendes als John Mayall, Gary Moore en Jeff Beck!

Ben Poole overstijgt de grenzen van bluesrock en dat hoor je ook duidelijk op zijn laatste alom geprezen album* ‘Time Has Come’*. Van blues tot rock, van soul tot funk en gospel, hij bestrijkt het hele palet. De dynamiek van zn optredens is uniek, van subtiel vingerwerk naar een scheurende gitaar, altijd met heel veel gevoel en virtuositeit.

Dirk W. de Jong
American Blues, film, verhalen en muziek
Er zijn niet veel bluesartiesten die fotograaf Dirk W. de Jong niet voor zijn lens heeft gehad. Gedurende 25 jaar reisde hij naar de Verenigde Staten om muzikanten te fotograferen. Naar aanleiding van zijn boek American Blues dat onlangs verscheen, vertelt hij een aantal short blues stories, ondersteund door fotografie en live muziek!


De Dijk za 20 okt ‘18
Kayak vr 26 okt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify