;
Blues Café presents John F. Klaver Band American Blues, video's, verhalen en muziek
zondag 18 dec ‘16
open: 15:30u | start: 16:00u
€0 | €0
muziek | Podium de Vorstin

Een middag vol live muziek, een goede sfeer en hapjes en drankjes. Geniet van een bijzondere presentatie van internationaal fotograaf Dirk W. de Jong en een optreden van de John F. Klaver Band.

Dirk W. de Jong & Bayou Mosquito’
American Blues, film, verhalen en muziek

Er zijn niet veel bluesartiesten die fotograaf Dirk W. de Jong niet voor zijn lens heeft gehad. Gedurende 25 jaar reisde hij naar de Verenigde Staten om muzikanten te fotograferen. Naar aanleiding van zijn boek ‘American Blues’ dat onlangs verscheen, vertelt hij een aantal short blues stories, ondersteund door fotografie en live muziek van The Bayou Mosquitos.

John F. Klaver Band

Met Iris Sigtermans (bas), Robert-Jan van Schoonacker (drums) en Pascal Lanslots (Hammond) aan zijn zijde, speelt John F. Klaver moderne blues met een authentieke sound. Hun tweede album ‘Coming Back For More’ werd verkozen tot ‘Beste Blues Album 2011’. In hetzelfde jaar verkreeg de band de titel ‘Beste Bluesband van Nederland’. Geheel terecht, want in 2013 de John F. Klaver wist de band opnieuw deze titel te winnen. 

LET OP: Deze middag is gratis voor Membercard-houders. Op vertoon van je kaart krijg je bij de kassa een gratis ticket. Kom wel op tijd, want vol = vol. 


Jamsessie zo 18 dec ‘16
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify