;
The Dynamics presented by Blues Café American Blues, film, verhalen en muziek
zondag 17 jun ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
vvk € 7,50 | deur € 7,50
muziek

Een middag vol live muziek, een goede sfeer en lekkere drankjes. Geniet van een bijzondere presentatie van internationaal fotograaf Dirk W. de Jong en een spectaculair optreden van The Dynamics!

The Dynamics

The Dynamics is een blues & rockformatie gevormd rond frontman en gitarist/zanger Chivy Kuhles. Met een enorme snelheid op de gitaar weet hij keer op keer het publiek te verbazen. The Dynamics is een uitzonderlijke, bijna on-Nederlandse band, die als een komeet furore maakt.

Hun optreden op het Pinkpop Bluesrock-festival van afgelopen zomer bijvoorbeeld werd in menig recensie beschreven als ‘de beste openingsact in achttien jaar’! Niet alleen Jan Smeets, ook gitaarvirtuoos Jan Akkerman was zwaar onder de indruk van het onnavolgbare gitaarspel van Kuhles. Met een groot eigen geschreven repertoire en bloedmooie covers als ‘Hey Joe’, ‘Purple Rain’, ‘Voodoo Child’ en ‘Child in Time’ staat deze jonge band garant voor een spektakel van hoog niveau! Een lust en must om te zien én horen!

Dirk W. de Jong
American Blues, film, verhalen en muziek
Er zijn niet veel bluesartiesten die fotograaf Dirk W. de Jong niet voor zijn lens heeft gehad. Gedurende 25 jaar reisde hij naar de Verenigde Staten om muzikanten te fotograferen. Naar aanleiding van zijn boek American Blues dat onlangs verscheen, vertelt hij een aantal short blues stories, ondersteund door fotografie en live muziek.

 


Vragen Vuurtje di 19 jun ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify