;
Blues Café presents D-TALE American Blues, video's, verhalen en muziek
zondag 22 mei ‘16
open: 15:30u | start: 16:00u
€0 | €0 | €0
muziek | Podium de Vorstin

Nieuw in de Vorstin is het Blues Café. Een middag vol live muziek, een goede sfeer en hapjes en drankjes. De aftrap van het Blues Café wordt op zondag 22 mei gedaan door internationaal fotograaf Dirk W. de Jong en de Belgische roots-blues band D-Tale.

Dirk W. de Jong & Lean and Mean
American Blues, film, verhalen en muziek

Er zijn niet veel bluesartiesten die fotograaf Dirk W. de Jong niet voor zijn lens heeft gehad. Gedurende 25 jaar reisde hij naar de Verenigde Staten om muzikanten te fotograferen. Naar aanleiding van zijn boek ‘American Blues’ dat onlangs verscheen, vertelt hij een aantal short blues stories, ondersteund door filmpjes en live muziek van Lean + Mean (Abel de Lange en Edo Donkers).

D-Tale|
D-Tale is de 4-koppige roots-blues band rond zanger/gitarist Mario Pesic. Samen met Patrick Cuyvers (Hammond & Piano), Steve Wouters (Drums) en Eric Wels (Bass) brengt hij vooral stevig eigen werk. Deze geroutineerde rotten in het vak speelden reeds in verschillende bands zoals Camden, Bass Papa, Jim Cofey, Last Call, Magic Frankie en Double Brown.

D-Tale vindt haar inspiratie bij alle rock- en blueshelden van de jaren ‘50 tot nu. Soms knipogend naar John Hiatt maar wat betreft intensiteit en groove slaan de heren hun eigen pad in. D-TALE doet mensen ontroeren, bewegen en vooral onderdompelen in hun passie, de eerlijke emotie van muziek.Gezondheidsstudio wo 25 mei ‘16
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify