;
BNO Creative Café Met sprekers Studio Airport, Frank van Rooijen (MediaMonks), Willemijn Morriën
woensdag 19 dec ‘18
open: 19:30u | start: 20:00u
muziek | De Vorstin | Kleine zaal

Op woensdag 19 december organiseert BNO Creative Café weer een avond in Hilversum met inspirerende lezingen van Media Monks en Studio Airport. Ook neemt Willemijn Morriën het podium tijdens onze eerst Speak up! De speciale sprekers komen vertellen over ontwerpprojecten, actualiteiten en geven een kijkje in het ontwerpproces. Ontwerpers, creatieven en geïnteresseerden kunnen elkaar hier in informele sfeer ontmoeten

Studio Airport
Studio Airport uit Utrecht is opgericht door Maurits Wouters en Bram Broerse. Samen met een klein team van creatieven vormen zij een studio gespecialiseerd in grafisch ontwerp. De studio werkt aan online storytelling projecten, print publicaties en media campagnes. Bij ieder project is het uitgangspunt een visuele taal te vinden die ontstaat vanuit de inhoud en deze te vertalen naar verschillende uitingen. Ruimte voor experiment, spel en een artistieke lading staan centraal in het ontwerpproces van Studio Airport. De studio is bekroond met diverse internationale awards en werkt samen met opdrachtgevers zoals The Hart Island Project, Amsterdamse Kunstraad, Emergence Magazine en Greenpeace International.

Frank van Rooijen, Creative Director Europe, MediaMonks
Als Creative Director Europe streeft Frank naar de creatie van cultureel relevant werk. Met een combinatie van popcultuur, bedrijfsstrategie, technologie, data, media en innovatie creëert hij diensten, campagnes en producten die levens verrijken.

SPEAK UP! – Willemijn Morriën
Onze eerste deelnemer aan het onderdeel Speak up! is Willemijn Morriën. Dit jonge talent pakt kort het podium om haar werk te laten zien aan het publiek. Willemijn creëert ervaringen met behulp van motion graphics (gegenereerd met 3D software). Ze gebruikt digitale media op een vrije, expressieve manier en visualiseert verhalen die de grenzen van het (on)comfortabele opzoeken. Eerlijkheid en kwetsbaarheid zijn belangrijke elementen in haar werk.

Over Speak up!
Speak up! is ons nieuwe onderdeel in het programma waar (jonge)ontwerpers en nieuwe projecten 15 minuten het podium voor zich mogen nemen om aandacht te vragen voor hun werk of het toffe project dat ze gestart zijn. Een ideaal moment om feedback te ontvangen van je mede-vakgenoten!

Deze avond organiseren we weer een BNO Creative Café avond in Hilversum. De sprekers komen vertellen over ontwerpprojecten, actualiteiten en geven een kijkje in het ontwerpproces. Ontwerpers, creatieven en geïnteresseerden kunnen elkaar hier in informele sfeer ontmoeten. Vanaf 19.30u ben je van harte welkom bij de Vorstin in Hilversum.

Geen BNO-lid? Geen probleem! Iedereen is welkom!

BNO creative café organiseert een aantal keer per jaar avonden voor en door ontwerpers in Almere en ’t Gooi. Raak geïnspireerd door presentaties van gevestigde ontwerpbureaus en nieuw talent en ontmoet je collega’s in een gezellige informele setting. De avonden zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwerpvak. Toegang is gratis voor BNO-leden.


Efe Erdem Quintet ft. Lady Shaynah wo 19 dec ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify