;
Brainpower Met live band
zaterdag 07 nov ‘20
open: 21:00u | start: 21:30u
vvk € 20 | deur € 20
muziek | Kleine zaal

“Dans maar want dit is dus die lekkere dansplaat! Sjans maar en aaauuwww!” Je kent deze hitmachine van o.a. Dansplaat en Voel De Vibe maar de reputatie van de tweetalige pionier Brainpower is zoveel grootser: een uniek kwaliteitsmerk van een toegewijd artiest die tijdens zijn carrière tot nu toe maar liefst 50 gouden/platina platen & awards op zijn naam mocht zetten. Zijn talloze hits zitten in de geheugens van meerdere generaties gegrift.

Na ruim 1 miljoen platen verkocht te hebben als artiest/songwriter blijft de ontwikkeling van deze woordkunstenaar evident. In 2018 wint hij zelfs zijn eerste prijs in Amerika: De Global Peace Song Award voor zijn single “All The Same”.. Zijn nummer “Animal Sauvage” is vervolgens te horen in de blockbuster “The Equalizer 2” met Denzel Washington.

De afgelopen periode verschenen er veel nieuwe singles, in het Engels en in het Nederlands, waarvan er een aantal geproduceerd werden door Willie B (Producer van Amerikaanse grootheden als Kendrick Lamar, J. Cole en Schoolboy Q).

Momenteel wordt er onder meer volop gewerkt aan een nieuw Nederlandstalig album dat dit jaar nog zal verschijnen. 20 februari verschijnt alvast de splinternieuwe single (en bijbehorende videoclip) “Iedereen Zegt”. Vanaf 3 oktober 2020 start zijn nieuwe tour.


The Laundry BigBand ma 2 nov ‘20
Jamsessie zo 8 nov ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify