;
Brandalarm invites Snelle! 16+ feest
zaterdag 29 jun ‘19
open: 23:00u | start: 23:00u
vvk € 7,50 | deur € 10
muziek | Kleine zaal

HILVERSUM BRANDALARM IS BACK ❤️

Wat begon als een verjaardag van twee goede vrienden is uitgegroeid tot misschien wel het leukste 16+ feestje. Brandalarm is een feestje waar alles draait om gekkigheid, midgets, hitjes, slingers, ballonnen, confetti, co2 guns en meer. Na eerdere edities met o.a. Famke Louise en Joost gaan we dit keer party maken met Snelle!

◢ ▬▬ LINEUP ▬▬ ◤
Snelle LIVE
Frankie Ruscello
Nome
H!DE
Gibson Flows

◢ ▬▬▬▬ ◤
Leeftijd: 16+ (ID verplicht)
Alcohol: 18+

Snelle:

Lars Bos – alias rapper Snelle – is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen (met een hazenlip) ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren. Snelle’s sound wordt gekenmerkt door instrumenten als piano, gitaar en saxofoon. Dit, gecombineerd met moderne trapbeats/drums en een authentieke woordkeus en boodschap, zorgt voor een verfrissende en ietwat wavey sound die eerder al te horen was op o.a. Woohah, NewSkoolfest, 10 jaar Puna, Definitie van Hiphop, Keizerrijk en veeeeele shows door heel Nederland.

Gibson Flows:
De 24-jarige artiest uit Huizen richt op de meerdere genres van muziek. Daarmee houdt hij zich vooral bezig op het gebied van Hiphop en Soul, maar ook van genres zoals UK Garage en RnB.

Vorig jaar heeft Gibson zijn eerste EP ‘ Lovegames ‘ gereleased als independent artist. No Patience Needed: Lovegames 2 is onderweg!


Open Podium zo 30 jun ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify