;
Buena Vista Social Club (CU) | Omara Portuondo | Last Kiss Buena Vista Social Club®
vrijdag 17 mei ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 42,50 | deur € 47,50
muziek | Grote zaal

Op 17 mei staat Omara Portuondo, de zangeres van Buena Vista Social Club®, in de grote zaal van de Vorstin voor haar ‘Omara Es Cuba – the Last Kiss’ tour. The Queen of Tropicana is een van Cuba’s populairste zangeressen, ze was immers een van de stemmen van Buena Vista Social Club® en Cuarteto D’Aida.

Ze is de stem van Buena Vista Social Club® en Cuarteto D’Aida en voor de ‘Omara Es Cuba – The Last Kiss’ zet ze haar geboorteland Cuba in het zonnetje.

Omara Portuondo is een van Cuba’s populairste zangeressen. De koningin van tropicana begon haar carrière al in de vroege jaren vijftig en ze heeft in allerlei stijlen gezongen, van het door jazz beïnvloede genre filin en dansliederen in Big Band-stijl tot traditionele bolero en trova.

De laatste keer dat Omara Portuondo in ons land was, was voor het afscheidstournee van Orquesta Buena Vista Social Club® in 2014. Orquesta Buena Vista Social Club® maakte sinds zijn oprichting in 1997 internationaal furore met de levendige Cubaanse muziek die het eiland zo typeert en trok tijdens vele tournees steevast volle zalen. Artiesten als Ibrahim Ferrer en Omara Portuondo wisten via de groep uit te groeien uit tot wereldsterren en ware ambassadeurs van de Cubaanse muziektraditie.

Let op! Koop ALLEEN tickets via onze website. De officiële verkooppunt van dit concert is Ticketmaster en NIET Topticketshop. 


Avrotros Muziekcafé za 18 mei ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify