Candy Dulfer Met een funky nieuwe album en een legendarische liveband
zaterdag 25 feb ‘23
open: 19:30u | start: 20:30u
muziek | Grote zaal

Met een gloednieuw funky album en een geweldige liveband komt Candy Dulfer op 25 februari terug naar De Vorstin voor een saxy show!

Nederlands bekendste saxofoniste Candy Dulfer komt doen wat ze het beste doet: ze gaat op tour met haar sensationele liveband om haar unieke funky repertoire te spelen over de hele wereld. Candy is een graag geziene muzikale gast in De Vorstin. Daarom presenteert ze samen met haar band Funky Stuff op 25 februari haar nieuwe album ‘WE NEVER STOP’.

Candy Dulfer heeft haar strepen in de muziekindustrie verdiend met haar voor een Grammy genomineerde debuut album ‘Saxuality’, miljoenen wereldwijde sales en haar adembenemende performances met wereldberoemde artiesten zoals Prince, Van Morrison, Maceo Parker, Aretha Franklin, Blondie en Pink Floyd).

Tijdens de pandemie in 2020 bleef Candy druk bezig en zocht naar manieren om te blijven communiceren met haar publiek. Zo werd ze het gezicht van een twee uur durende radioshow op Sublime, begon aan een nieuw album en tekende een platendeal bij Mascot Music Group. Daarnaast deed ze performances vanuit haar eigen huis voor de Music in my Kitchen Challenge. Daarnaast initieerde ze Dauphine TV, een wekenlijkse online TV show waar Candy optrad samen met andere bekende Nederlandse artiesten. Dit als vindingrijk alternatief op de liveshows die normaliter in Club Dauphine plaatsvinden (Candy is hier zeer regelmatig op het podium te vinden).

Candy’s nieuwe album ‘WE NEVER STOP’ barst van het funky materiaal. Hard, groovy, levendig en vol met liefde, gemaakt met een groep energieke en getalenteerde muzikanten. Mis het niet!

 


VroegZat vr 24 feb ‘23
Joel Sarakula (AUS) za 25 feb ‘23
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify