;
Carole King A Natural Woman Door Esther Groenenberg
donderdag 11 okt ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 22,50 | deur € 22,50
muziek | Grote zaal

Zangeres, pianiste en songwriter Esther Groenenberg speelt haar nieuwe voorstelling Carole King – A Natural Woman. In deze show brengt de Zwolse muzikante een ode aan haar grote inspiratiebron Carole King. Haar legendarische album Tapestry staat in deze show centraal, maar Groenenberg neemt ook uitstapjes naar het eerdere werk van King en naar de muziek van vriend James Taylor.

Esther Groenenberg zingt en speelt piano en wordt vergezeld door zingende muzikanten Bauke Bakker op drums, Dirk Schreuders op basgitaar (beide bekend van de band Her Majesty en hun succesvolle ode aan Crosby, Stills, Nash & Young) en Bas Schouten op gitaar (bandlid The Handsome Poets & Lisa Lois). In het voorjaar van 2017 deed zij een volledig uitverkochte try-out tour, om vanaf oktober 2017 met de echte tour te beginnen.

Eerdere theaterseizoenen tourde Esther met haar eigen Nederlandstalige luisterliedjes langs de theaters. Ze scoorde een grote YouTube-hit met het liedje ‘Oh meisje’ en was te zien in o.a. De Wereld Draait Door.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


The Story of George Michael ft. Charly Luske vr 12 okt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify