;
Celine Cairo Indiepop door een betoverende stem
donderdag 30 nov ‘17
open: 20:00u | start: 20:30u
early bird € 15,50 | vvk € 15,50 | deur € 15,50
muziek

Op 30 november staat Celine Cairo in Podium De Vorstin met haar ijzige elektronische sounds, akoestische elementen en een betoverende stem.

De Amsterdamse Celine Cairo maakt intrigerende Indiepop met ijzige elektronische sounds, akoestische elementen en een betoverende stem als rode draad. Onlangs bracht Celine haar langverwachte debuutalbum Free Fall uit, dat ze in Los Angeles opnam. Free Fall ontving lovende recensies van o.a. Oor, het NRC en Harper’s Bazaar. Frank van der Linden (3fm) presenteerde haar bij DWDD als een van de hoogtepunten van Noorderslag en in maart dit jaar tourde ze al door Nederland met haar ijzersterke band.

Nu is ze terug voor een tweede ronde, waarin ze ook nummers van haar eerdere EP (een samenwerking met Fink) ten gehore zal brengen. Verwacht ondergedompeld te worden in een mix van dromerige en opzwepende popsongs, soms in een weids geluid, soms uiterst verstild.

Yentl

Yentl is een singer-songwriter, die in mei 2016 besloot haar droom achterna te gaan en een EP op te nemen in Nashville met some of Nashville’s finest musicians. Samen met producer Henk Pool (Testify to love – Avalon/Wynona Judd; Als alle lichten zijn gedoofd – Marco Borsato, co-writes met Matt Simons, Diggy Dex e.v.a.) werkte ze in de LampLight Studio van de befaamde drummer Chad Cromwell. Daar werden Yentl’s songs, oorspronkelijk geschreven op ukulele, nieuw leven in geblazen door een band van sessiemuzikanten, die ieder een grote staat van dienst hebben.


Krachtstroom presents: The Charm The Fury vr 1 dec ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify