;
CHARMPLAY | album release party Een release party, met de nadruk op PARTY!
vrijdag 11 sep ‘20
open: 20:30u | start: 21:00u
early bird € 7,50 | vvk € 10 | deur € 12,50
muziek | Kleine zaal

Hou jij van bands als The 1975, Bastille en The Killers?
Kom dan op 11 september naar de spetterende show van CHARMPLAY in poppodium de Vorstin in Hilversum, waar zij hun langverwachte debuutalbum gaan presenteren.

CHARMPLAY staat bekend om hun energieke live shows met een verfrissende focus op het in beweging brengen van het publiek. De jongens van CHARMPLAY speelden de afgelopen jaren in alle uithoeken van eigen land, maar ook over de grens: tijdens tours door Zuid-Europa en het Caribisch gebied.

In 2019 bereikte CHARMPLAY een nieuw hoogtepunt: ze organiseerde een eerste eigen headline show in poppodium de Vorstin in Hilversum. Een bomvolle zaal, geheel uitverkocht! “Deze show mochten we zelf volledig vormgeven en invullen. Een show die EIN-DE-LIJK voldeed aan onze visie, waardoor we in optimale vorm de energie konden overbrengen die wij ons publiek zo graag geven!”, aldus CHARMPLAY.

Al deze ontwikkelingen bleven niet onopgemerkt: CHARMPLAY groeide uit tot een “must-see” live show en werd zelfs genoemd als een van de meest
veelbelovende indie-pop bands voor 2020.

Nu, nog geen jaar na de eerste headline show, keert CHARMPLAY terug naar de Vorstin, waar zij op 24 april hun langverwachte debuutalbum zullen presenteren. Het is geen geheim: dit mag je niet missen!


Film Quiz wo 9 sep ‘20
Jamsessie zo 13 sep ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify