;
Roads to Roam (EP Release) + Charmplay
vrijdag 08 sep ‘17
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 5,50 | deur € 5,50
muziek

Roads To Roam maakt stevige pop/rock. De diepgewortelde samenwerking tussen de 5 vrienden brengt catchy maar toch harde nummers voort. Hun singles werden op onder anderen 3FM ‘fenomenaal ontvangen’, aldus Domien Verschuuren: ‘echt een eigen geluid!’. Ook Radio Veronica’s Countdowncafé was onder de indruk van het vijftal.

Roads To Roam is bekroond tot “Vorstin Talent”. Dit betekent dat Podium de Vorstin alles wil doen om het vijftal naar de top te helpen. De band krijgt eigen headline shows en zal worden meegenomen in uitwisselingsprojecten met andere poppodia.

Voor bandleden Roy van der Heijden en Rick de Jongh is dit de derde en ultieme formatie. Daan Solleveld had al eerder kennisgemaakt en kort daarna maakten Pieter Boutkan en Boyan van der Heijden het vijftal compleet.

Hun eerste EP “A Guide To Your Mind” werd begin 2014 uitgebracht in Podium de Vorstin. Catchy pop/rock met een flinke rand, dat is wat hun debuut EP laat horen. Inmiddels zijn hun nieuwe singles “Walking Away” en “We Are” een feit en is de laatste single “Safe” net kraakvers uitgekomen. Beide singles zijn weer tot stand gekomen door de samenwerking met Hans Bedeker als producer en Dennis Krijnen als geluidstechnicus.

Na support shows bij Only Seven Left, Tim Akkerman en Heavylight willen ze meer!

Meerdere wegen leiden naar Rome en Roads To Roam is hard op weg.

Charmplay

Charmplay | Dansbare indiepop band uit Nederland. Speelden één van hun eerste boekingen in een uitverkocht Galgenwaard stadion tijdens het EYOF 2013, daarna volgden al snel voorprogramma shows voor o.a Niels Geusebroek, Laura Jansen en Only Seven Left. Met een EP op zak, ruim 150 optredens in Nederland en 50 in Frankrijk werkt de band nu toe naar nieuwe singles en een album.

Robert Been | Kaj van Hooijdonk | Eddie van Dongen | Laurens Huinder

 


No Diggity vr 8 sep ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify