;
Charmplay + Jason Waterfalls + JPson Good Times Party
vrijdag 03 mei ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 7,50 | deur € 10
muziek | Kleine zaal

Local heroes Charmplay gaan een wereld recordpoging doen! Het snelst opnemen, monteren en releasen van een videoclip! Jij kunt hier bij zijn!

De feelgood Indiepop-band uit Nederland had een vliegende start, want hun eerste show was in een uitverkocht voetbalstadion in Utrecht (Galgenwaard). Ze schreven het winnende lied voor de jeugd Olympische spelen, wat resulteerde in het debuteren voor dit enorme (20.000+) publiek.

Na de release van hun eerste single One minute alone (2015) speelde de band shows in binnen en buitenland tijdens verschillende tours. Waaronder hun bekende zomertours waar de 4 jonge, energieke bandleden spelen met een bijzonder aanstekelijk enthousiasme langs de kust van Frankrijk.

Naast teksten over een betere versie van jezelf zijn, de wereld om ons heen, het milieu, acceptatie, liefde en feest houden ze het vooral lekker bij zichzelf en vinden ze dat je vooral het leven niet té serieus moet nemen.

De laatste releases: I.T.M (jun 2018), Rising (okt 2018), Nature (feb 2019).
genoten aandacht van radio 3FM. De band werkt toe naar het uitbrengen van hun EP (eind 2019) en organiseert hun eerste headline show in De Vorstin Hilversum op vrijdag 3 Mei!

Op 3 Mei wordt álles uit de kast getrokken als zij De Vorstin betreden met hun Good Times Party. Verwacht één groot, dik, feest in een toffe omgeving en de beste Charmplay show die je ooit gezien hebt.

Dit wil je niet missen!

Echt niet…

Support: JPson en Jason Waterfalls


Avrotros Muziekcafé za 4 mei ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify