;
China Crisis + The Dutch Support door The Dutch!
donderdag 26 okt ‘17
open: 20:00u | start: 20:15u
vvk € 27,50 | deur € 30
muziek

De Britse pop/rockband China Crisis staat op donderdag 26 oktober in de Vorstin! Dát roept mooie herinneringen op! Oprichters Gary Daly (zang/toetsen) en Eddie Lundon (gitaar) komen voor deze show met een volledige band naar Nederland. In het voorprogramma staat The Dutch!

In de jaren 80 scoorde China Crisis een aantal dikke hits waaronder ‘Wishful Thinking’, ‘Black Man Ray’ en ‘Hanna Hanna’. De band grossiert echter in vergeten klassiekers. Hoog tijd dus om dat geheugen weer eens op te frissen! Bekend van o.a. ‘Wishful Thinking’, ‘Black Man Ray’ en ‘Hanna Hanna’

Heb jij je oude lp’s nog? Dikke kans dat daar hun album ‘Working With Fire And Steel’ tussen zit. Een album met geen een zwakke plaat en waarvan het titelnummer nog altijd een dansvloervuller is op elke 80s party! Hun grote doorbraak kwam pas twee jaar na dit album met de opvolger ‘Flaunt the Imperfection’, geproduceerd door Walter Becker van Steely Dan.

Gary Daly en Eddie Lundon komen zelden buiten Engeland, maar nu is het hoog tijd om het grote water over te steken voor een optreden in de Vorstin. Geniet donderdag 26 oktober van de voor hen o zo herkenbare verfijnde pop gecombineerd met New Wave!

The Dutch
De voormalige new waveband The Dutch, bekend van o.a. de Top 40 single This Is Welfare (1983), kwam in 2014 met re-releases van de platen This Is Welfare en Under The Surface. Er volgde een reünieshow en onlangs verscheen er een heus nieuw studioalbum, genaamd Four. De nieuwe single heet Isle of U. Verwacht 26 oktober nieuwe nummers van the Dutch, maar ook de oude hits zullen uiteraard niet vergeten worden.

Dit concert is GRATIS voor Membercardhouders! Laat je geldige Membercard aan de kassa zien, dan kan jij gratis naar binnen! De Membercard is niet meer te koop; de actie is dus alleen voor houders van een nog geldige membercard.
Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)Hallo Venray do 26 okt ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify