;
China Moses (USA) & Metropole Orkest Bigband R&B en soul mét bigband!
donderdag 23 mei ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 27 | deur € 29,50
muziek | Grote zaal

De Metropole Orkest Big Band gaat opnieuw zonder strijkers op pad en worden vergezeld door zangeres China Moses. Op 23 mei speelt China samen met het  Metropole Orkest Big Band songs van haar album ‘Nightintales’ en nieuw nooit uitgebracht materiaal.

Try Before You Buy!
Metropole Orkest en De Vorstin openen de deuren voor een bijzondere ‘Try before you buy’! Kom donderdagavond om 18.40 uur gratis kijken naar het laatste deel van de soundcheck voor het concert van zangeres China Moses en de Metropole Orkest Big Band. Proef de muziek en de sfeer.

Bevalt het?Dan kan je ter plekke tickets kopen om het volledige concert (aanvang 21.00 uur) te zien!

Zie ook www.mo.nl/try.

De Metropole Orkest Big Band gaat opnieuw zonder strijkers op pad en worden vergezeld door zangeres China Moses. China zorgt voor een extra dosis soul en R&B en belooft het publiek mee te nemen in haar wereld: “Ik ben een verhalenverteller. Mensen kunnen een volledig palet aan emoties en grooves verwachten, van swing tot funk, van subtiele melancholische ballads tot explosieve uitbarstingen.”

 

Als dochter van Dee Dee Bridgewater zijn jazz en R&B er bij China met de paplepel ingegoten. China: “Ik vind het belangrijk om erfgoed te vieren. De grootsheid, het unieke en de lessen die je kan leren van heldinnen als Dinah Washington en Nina Simone.” Het is dan ook geen verrassing dat ze met veel liefde een twist geeft aan prachtige tijdloze songs uit het verleden. Tegelijkertijd bewijst ze zelf ook een sterke songwriter te zijn, getuige haar vorig jaar uitgebrachte album ‘Nightintales’.

Met de Metropole Orkest Big Band speelt China songs van haar album ‘Nightintales’ en nieuw nooit uitgebracht materiaal.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Julian Sas | Stand Your Ground vr 24 mei ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify