You Know My Name – The Music Of Chris Cornell Groots eerbetoon aan de iconische frontman van o.a. Soundgarden en Audioslave
zaterdag 03 jun ‘23
open: 21:00u | start: 21:30u
muziek | Kleine zaal

Ruim vijf jaar na de tragische dood van Chris Cornell – de iconische zanger van Soundgarden, Audioslave en zoveel meer – vindt een verzameling eersteklas vocalisten en muzikanten het hoog tijd voor een waardige hommage.

Een bont gezelschap met als grote gemene deler: allemaal bewonderen ze de muzikale erfenis van Chris Cornell. De songs worden gezongen door Sven van Hees, voormalig frontman en zanger van Nine Volt, en Martin van der Starre, bekend van onder meer Jesus Christ Superstar, Symfo Classics en de Jan Akkerman Band. De gitaristen zijn Menno Gootjes (o.a. Focus) en Ferry ‘Punto’ Duijsens (o.a. Ayreon). De jonge, talentvolle ritmesectie bestaande uit Rik van der Ouw (Marutyri) en Erik Stein (Golden Caves).

Alle essentiële songs uit de omvangrijke carrière van Chris Cornell worden gespeeld. Materiaal van Soundgarden, Audioslave, Temple Of The Dog, zijn solowerk en ook enkele opmerkelijke covers die hij zich geheel eigen wist te maken.

https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DZ06evO0vrFu0?si=68f0466e87a94fe8


Open Podium zo 28 mei ‘23
Jamsessie zo 11 jun ‘23
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify