;
Christopher Cross & Band (USA) Take me as I am tour 2018
zaterdag 17 nov ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 37,50 | deur € 37,50
muziek | Grote zaal

De Grammy Award winning Christopher Cross komt naar Hilversum! Met zijn nieuwe album ‘Take Me As I Am’ op zak was het tijd voor een nieuwe ronde shows. Vet!

Christopher Cross schreef geschiedenis met zijn titelloze debuutalbum uit 1980 en won vijf Grammy Awards, waaronder – voor de allereerste keer ooit – de vier meest prestigieuze awards: Record of the Year (voor de single “Sailing”), Album van het Jaar, Lied van het Jaar (ook voor “Sailing”) en Beste nieuwe artiest.

Nu, 30+ jaar na zijn buitengewone opkomst in de muziekbusiness, vervolgt Crossen zijn carrière met een nieuw album, Secret Ladder. Het album hint muzikaal de artisticiteit oproept van zulke geweldige singer-songwriters als Joni Mitchell en Randy Newman en houdt zich bezig met hedendaagse zorgen. en combinatie die zeker zijn trouwe schare fans zal plezieren.

De 13 nummers, meestal geschreven door zijn oude medewerker Rob Meurer, gaan verder met de verkenning van het volwassen onderwerp dat in zijn vorige album Doctor Faith (2011) werd besproken. “Mijn passie en toewijding aan muziek zijn niet verminderd, en ik verontschuldig me niet voor het verkennen van volwassen onderwerpen”, zegt de inwoner van San Antonio, die nu al tientallen jaren in Austin woont.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Gimmick za 17 nov ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify