;
Chucky & His Trabuco Guarimba + DJ Santana Salsa zoals salsa bedoeld is!
vrijdag 02 jun ‘17
open: 20:00u | start: 20:30u
early bird € 15,50 | vvk € 18 | deur € 20
muziek |

Met trots presenteren we vrijdag 2 juni een avond vol hete en pittige ritmes en de lekkerste salsa met Chucky & his Trabuco Guarimba. Salsa zoals salsa bedoeld is. Opzwepend, muzikaal, passievol en sexy.

Oscar Cordero, beter bekent als Chucky werkt met de grootste salsa artiesten ter wereld. Nu hij in Nederland woont, is hij tot de conclusie gekomen dat, ondanks dat dit land bekend staat als koud kikkerland met enkel kaas en tulpen, Nederland bijzonder geschikt is voor een muzikale Guarimba (manifestatie). Het is volgens hem dan ook geen toeval dat sommige van de grootste namen in de Venezolaanse muziekscene (Marco Toro, Bulu Viloria, Gerardo Rosales en Samuel Ruiz) ook in Nederland wonen.

Met deze Guarimba wil Chucky salsa neerzetten als iets wat veel verder gaat dan een simpel commercieel product, maar als iets waarmee hij geschiedenis gaat schrijven, zoals de Fania of  de Venezuloaanse Trabuco. Iets wat verder en dieper gaat en wat tot de essentie van echte salsa komt.

Trabuco Guarimba is een muzikale kracht die de ervaringen van alle deelnemende muzikanten bundelt. Kennis wordt samengebracht met tradities en er werd inspiratie gehaald uit de succesformules uit de 70’s. Kort samengevat: Chucky & his Trabuco Guarimba staat voor het verlangen het beste van salsa te laten zien en laten ervaren. Het is een muzikaal traject dat je recht in het hart zal raken omdat het authentiek is. Muziek liegt niet, het is goed  of slecht en het is aan jou om daarover te oordelen.

Voor en na Chucky & his Trabuco Guarimba zal DJ Santana de muziek verzorgen, zodat er geen moment stilgestaan hoeft te worden!

Voor dit concert zijn er ook fysieke Early Bird kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Heroes: A Tribute to Willy de Ville vr 2 jun ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify