;
Clash of the Coverbands Benelux edition Extra Cyclus kwart finale
donderdag 09 apr ‘15
open: 19:30u | start: 20:30u
€0 | €0 | €0
muziek | locatie: de Vorstin

The Clash of the Cover Bands is al vele jaren de grootste bandcompetitie en dé zoektocht naar de beste en populairste coverband.

Tijdens de leerzame en spannende weg die de coverbands gedurende hun deelname af leggen, groeit niet alleen de kwaliteit van de bands, maar ook de betrokkenheid van het publiek en de enorme exposure.

De line-up voor deze editie:

G.E.A.R.
G.E.A.R. maakt lekkere, goede muziek in een mix van eigen nummers en covers van o.a John Mayer, Bonnie Raitt, Natalie Cole, Iggy Pop, Paul Carrack, Beth Hart, Eva Cassidy, Paul Rogers, Chaka Khan en Carrie Underwood. Van up-tempo songs tot ballads; om op te dansen of om naar te luisteren. Naast de originele songkeuze maken de wisselende leadzangpartijen een optreden van G.E.A.R. afwisselend.

Pushback
PartyRock, commerciële Punk, PartyPunk of Rock. Het maakt eigenlijk niet uit hoe je het noemt, je kunt er helemaal los op feesten en zij spelen het. En hoe! Pushback brengt met volle overtuiging nummers van de Foo Fighters, Blink-182, Good Charlotte, My Chemical Romance, Green Day en nog vele andere bands in dit genre. Nummers die power hebben, strak zijn en voldoen aan wat zij ‘de grote blij’ noemen… Vrolijk & Uptempo! Pushback staat garant voor een optreden vol gedreven partyrock voor iedereen die lekker los wil gaan. Partyrock for the Living zeggen zij altijd.. No Zombies!

The Frozen Five
De Classic Rock coverband ‘The Frozen Five’ is uniek in zijn soort. Ze kunnen worden omschreven als een nostalgische, no-nonsense 80’s/90’s Rockband met een geheel eigen sound. Dit uit zich o.a. in het repertoire wat de band ten gehore brengt. Nummers van artiesten als: Metallica, Bon Jovi en Kings of Leon passeren de revue. De heren van The Frozen Five, met verschillende muzikale achtergronden, hebben één gemeenschappelijk doel en dat is om het publiek in extase te brengen en de zaal te entertainen. Deze band is de garantie op een geslaagde avond vol Rock and Roll klassiekers!

The Groove Academy
The Groove Academy, de Allround band voor alle feesten en evenementen. De naam zegt het al: zij zorgen ervoor dat ieder evenement ook echt een swingend feest wordt! Maar liefst 10 enthousiaste muzikanten richten zich vooral op de hits uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90, maar alle groovy nummers uit dit millenium zijn ook zeker vertegenwoordigd.

Bad Service
Vier vrienden hebben een geweldige zangeres aan hun band toegevoegd en vinden het geweldig om ‘The old music’ te spelen. De jongste is 17 en de oudste is 18 jaar oud, maar leeftijd doet er niet toe. Zij spelen Blues/Rock en hier en daar ook wel eens wat Pop. Music is what they do!

KICK ASS
Maak je borst(en) maar vast nat als KICK ASS komt spelen, want zo vet heb je bekende nummers van o.a. Katy Perry, Anastacia en Britney Spears nog nooit gehoord. Deze vier ervaren muzikanten spelen de spijkers uit het podium met aanstekelijke Rock bewerkingen van bekende hits en opzwepende versies van Rockknallers. Saai wordt het nooit bij een optreden van KICK ASS, want qua speelplezier, uitstraling en muzikaal vakmanschap is het allemaal dik voor elkaar bij deze geboren podiumdieren. Je zult moeite hebben om op je kont te blijven zitten want deze band heeft maar één doel: elk optreden wordt een verrassend feest van herkenning waar de meisjes dansen en de jongens rocken. KICK ASS: de Rockcoverband die je gehoord en gezien moet hebben!!

 Carl Palmer (ELP) do 9 apr ‘15
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify