;
Club 3voor12/Noord-Holland presents: Space Ants, Tony Clifton & Tape Toy
vrijdag 13 apr ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 5 | deur € 5
muziek

Club 3voor12Noord-Holland, dé live avond van het online muziekplatform, is terug!
Dit maal komen ze voor het eerst naar Hilversum. Op vrijdag de 13e april presenteren we drie toffe bands uit Noord-Holland, die het zeker verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Check out Space Ants, Tony Clifton & Tape Toy!

Space Ants
Voor deze band is Hilversum bekend terrein. Het is de standplaats van Space Ants. Het drietal maakt moderne rock met een buitenaardse sound. De drie mannen trappen de avond af!

Tony Clifton
Deze band uit Velsen gaat ontzettend lekker. Na het winnen van bandcontest Rob Acda Award, openden de drie jongemannen Bevrijdingspop Haarlem, speelden ze meer dan 20 shows tijdens Popronde 2017 en kwamen ze langs in de studio van 3FM. Op 23 maart presenteren ze hun debuutalbum in Paradiso, daarna komen ze de tent afbreken in Hilversum met hun fijne garage rock ’n roll.

Tape Toy
Deze band bestaat pas sinds september 2017, maar gaat als een trein. Afgelopen december won het viertal de Amsterdamse Popprijs 2017 in Melkweg Amsterdam. Sindsdien komt het ene na het andere optreden ze tegemoet. Zo speelden ze op Pinguin Radio’s Altersonic met ESNS en stonden ze onlangs in Sugar Factory tijden Indie in Town. Met hun lekkere bubble-grunge sluiten ze de avond af.


Clearwater Creedence Revival ft. Peter Barton vr 13 apr ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify