;
Comedy Cowboys Het beste improvisatiecabaret van Nederland met de winnaar van 'Lama gezocht'
donderdag 18 mei ‘17
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 5,50 | deur € 5,50
muziek | Podium de Vorstin

De Comedy Cowboys spelen improvisatie comedy in de stijl van ‘De Lama’s’ en ‘Whose line is it anyway’. Ter plekke verzinnen zij grappen, sketches, liedjes en raps waarvan jij het onderwerp mag bepalen.

De Comedy Cowboys staan op de planken met hun nieuwe show ‘The good, the bad and the funny’ . Een unieke samenwerking tussen Podium de Vorstin en de 8 beste improvisatie comedians van Nederland. Jij kunt er bij zijn! De Comedy Cowboys zijn samengesteld door Ad-Just Bouwman, de winnaar van Lama gezocht in 2007. Na jaren zijn kunsten vertoond te hebben in het bedrijfsleven springt hij samen met zijn collega’s in het zadel om Hilversum op z’n kop te zetten.

De Comedy Cowboys zullen ter plekke aan de hand van jouw suggesties knallende sketches, liedjes, raps en grappen improviseren. Dit is je kans om een Schlager te horen over het leven van Mark Rutte of jouw eerste date terug te zien in Bollywood-stijl. In principe zetten de Comedy Cowboys niemand voor schut… We zien je graag voor een energieke, gezellige en humoristische avond met unieke lachgarantie.

Zoek de Comedy Cowboys op twitter of facebook en geef alvast suggesties.


Doyle Bramhall II do 18 mei ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify