;
Comedy Cowboys Deze show is gratis voor Members!
donderdag 21 sep ‘17
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 5,50 | deur € 5,50 | CJP/65+ € 4,50
muziek

De Comedy Cowboys spelen improvisatie comedy in de stijl van De Lamas en Whose line is it anyway. Ter plekke verzinnen zij grappen, sketches, liedjes en raps waarvan jij het onderwerp mag bepalen.

De Comedy Cowboys staan op de planken met hun nieuwe show The good, the bad and the funny . Een unieke samenwerking tussen Podium de Vorstin en de 8 beste improvisatie comedians van Nederland. Jij kunt er bij zijn! De Comedy Cowboys zijn samengesteld door Ad-Just Bouwman, de winnaar van Lama gezocht in 2007. Na jaren zijn kunsten vertoond te hebben in het bedrijfsleven springt hij samen met zijn collegas in het zadel om Hilversum op zn kop te zetten.

De Comedy Cowboys zullen ter plekke aan de hand van jouw suggesties knallende sketches, liedjes, raps en grappen improviseren. Dit is je kans om een Schlager te horen over het leven van Mark Rutte of jouw eerste date terug te zien in Bollywood-stijl. In principe zetten de Comedy Cowboys niemand voor schut We zien je graag voor een energieke, gezellige en humoristische avond met unieke lachgarantie.

Zoek de Comedy Cowboys op twitter of facebook en geef alvast suggesties.

Dit concert is GRATIS voor Membercardhouders! Laat je geldige Membercard aan de kassa zien, dan kan jij gratis naar binnen! De Membercard is niet meer te koop; de actie is dus alleen voor houders van een nog geldige membercard.


Krachtstroom Presents: American Head Charge vr 22 sep ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify