;
Comedy Cowboys De leukste improvisatie comedy van Hilversum!
donderdag 07 dec ‘17
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 5,50 | deur € 5,50
muziek

De Comedy Cowboys spelen improvisatie comedy in de stijl van De Lamas en Whose line is it anyway. Ter plekke verzinnen zij grappen, sketches, liedjes en raps waarvan jij het onderwerp mag bepalen.

Een ode aan de vliegendeschotel, rappen over stokstaartjes en sketch over beschimmeld brood. Je kan het zo gek niet verzinnen of deze Comedy Cowboys improviseren het bij elkaar. Ook deze keer zullen de cowboys het podium in De Vorstin weer betreden. In de stijl van ‘De Lama’s en Who’s Line Is It Anyway’ wordt de avond zeer spontaan ingevuld.

Als enige comedy show in Hilversum kan er gesproken worden over een buitenkansje. Acht professionele comedians en drie muzikanten zorgen voor een gevarieerde show. Ad-Just Bouwman, bekend van Lama gezocht, heeft het zooitje ongeregeld samengebracht. Dankzij de wisselende setting is het altijd een verassing wat er deze keer zal gebeuren.

Aan de hand van suggesties van het publiek worden de sketches ter plekke bedacht. Eerste dates worden herbeleefd in Bollywood stijl, zie een werkdag terug als een opera of vakantie als horrorfilm. Deze energieke, gezellig en humoristische avond staat voor een unieke lachgarantie.

Zoek de Comedy Cowboys op twitter of facebook en geef alvast suggesties.

Voor deze show zijn er ook groepstickets verkrijgbaar. Met zijn vieren voor de prijs van drie personen! Check het in de ticketshop.

 


Patat Met: 45ACIDBABIES + Kita Menari + Certain Animals vr 8 dec ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify