Comedy Cowboys
donderdag 16 dec ‘21
open: 20:00u | start: 20:30u
muziek | Kleine zaal

De Comedy Cowboys spelen improvisatie comedy in de stijl van De Lama’s en Whose Line Is It Anyway. Ter plekke verzinnen zij grappen, sketches, liedjes en raps waarvan jij het onderwerp mag bepalen.

Een ode aan de vliegende schotel, rappen over stokstaartjes en sketches over beschimmeld brood. Je kan het zo gek niet verzinnen of deze Comedy Cowboys improviseren het bij elkaar. Ook deze keer zullen de cowboys het podium in De Vorstin weer betreden.

Als enige comedy show in Hilversum kan er gesproken worden over een buitenkansje. Acht professionele comedians en drie muzikanten zorgen voor een gevarieerde show. Ad-Just Bouwman, bekend van Lama gezocht, heeft het zooitje ongeregeld samengebracht. Dankzij de wisselende setting is het altijd een verassing wat er deze keer zal gebeuren.

Aan de hand van suggesties van het publiek worden de sketches ter plekke bedacht. Eerste dates worden herbeleefd in Bollywood stijl, zie een werkdag terug als een opera of vakantie als horrorfilm. Deze energieke, gezellig en humoristische avond staat voor een unieke lachgarantie.


Jamsessie zo 12 dec ‘21
Patat Met vr 17 dec ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify