Comedy Cowboys Improvisatie comedy
donderdag 18 jun ‘20
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 5 | deur € 5
muziek | Kleine zaal

Naar aanleiding van de maatregelen van de regering m.b.t. de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) is dit evenement geannuleerd. Helaas is het niet gelukt om een vervangende datum te vinden. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie.

Meer informatie over onze maatregelen m.b.t. het coronavirus (COVID-19): https://www.devorstin.nl/corona-faq/

 

De Comedy Cowboys spelen improvisatie comedy in de stijl van De Lamas en Whose line is it anyway. Ter plekke verzinnen zij grappen, sketches, liedjes en raps waarvan jij het onderwerp mag bepalen.

Haal online je voordelige groepsticket voor 4 personen! Lachen is namelijk leuker met een groepje, toch :-)?

Een ode aan de vliegendeschotel, rappen over stokstaartjes en sketches over beschimmeld brood. Je kan het zo gek niet verzinnen of deze Comedy Cowboys improviseren het bij elkaar. Ook deze keer zullen de cowboys het podium in De Vorstin weer betreden. In de stijl van De Lamas en Whos Line Is It Anyway wordt de avond zeer spontaan ingevuld.

Als enige comedy show in Hilversum kan er gesproken worden over een buitenkansje. Acht professionele comedians en drie muzikanten zorgen voor een gevarieerde show. Ad-Just Bouwman, bekend van Lama gezocht, heeft het zooitje ongeregeld samengebracht. Dankzij de wisselende setting is het altijd een verassing wat er deze keer zal gebeuren.

Aan de hand van suggesties van het publiek worden de sketches ter plekke bedacht. Eerste dates worden herbeleefd in Bollywood stijl, zie een werkdag terug als een opera of vakantie als horrorfilm. Deze energieke, gezellig en humoristische avond staat voor een unieke lachgarantie.


Patat Met vr 19 jun ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify