Comedy Cowboys De énige improvisatiecomedyshow in Hilversum en omgeving!
donderdag 16 sep ‘21
open: 20:00u | start: 20:30u
muziek | Kleine zaal

De Comedy Cowboys spelen improvisatie comedy in de stijl van De Lama’s en Whose Line Is It Anyway. Ter plekke verzinnen zij grappen, sketches, liedjes en raps waarvan jij het onderwerp mag bepalen.

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, kun je een negatieve test overleggen of ben je in het bezit van een herstelbewijs? Dan zien we je graag verschijnen!

Binnen is er plaats voor ongeveer tachtig personen, met een vaste zitplaats. Je hoeft geen afstand te bewaren of een mondkapje te dragen. Wel is het de bedoeling dat je op je plek blijft. 

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.

De Comedy Cowboys spelen improvisatie comedy in de stijl van De Lama’s en Whose Line Is It Anyway. Ter plekke verzinnen zij grappen, sketches, liedjes en raps waarvan jij het onderwerp mag bepalen.

Een ode aan de vliegende schotel, rappen over stokstaartjes en sketches over beschimmeld brood. Je kan het zo gek niet verzinnen of deze Comedy Cowboys improviseren het bij elkaar. Ook deze keer zullen de cowboys het podium in De Vorstin weer betreden.

Als enige comedy show in Hilversum kan er gesproken worden over een buitenkansje. Acht professionele comedians en drie muzikanten zorgen voor een gevarieerde show. Ad-Just Bouwman, bekend van Lama gezocht, heeft het zooitje ongeregeld samengebracht. Dankzij de wisselende setting is het altijd een verassing wat er deze keer zal gebeuren.

Aan de hand van suggesties van het publiek worden de sketches ter plekke bedacht. Eerste dates worden herbeleefd in Bollywood stijl, zie een werkdag terug als een opera of vakantie als horrorfilm. Deze energieke, gezellig en humoristische avond staat voor een unieke lachgarantie.


Patat Met: Lorrèn + INKT vr 17 sep ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify