;
Countdown Café met o.a. Robby Valentine & Bettie Serveert! Radioprogramma van Veronica met (gratis) live-muziek!
vrijdag 02 dec ‘16
open: 19:30u | start: 20:00u
muziek

Deze vrijdag presenteren Kees Baars en Dennis Hoebee hun programma Countdown Café live vanuit de Vorstin in Hilversum. Deze editie kun je genieten van live muziek van Robby Valentine, Gitta de Ridder, The Delgado Brothers, The Grand East en Bettie Serveert! Na afloop van Countdown Café kun je nog heerlijk dansen tijdens de afterparty met dj Branco!

Robby Valentine
Robby Valentine, scoorde met zijn debuut single ‘Over And Over Again’ begin jaren negentig een gigant van een hit. Het titelloze debuut album leverde hem een Zilveren Harp op en succes in Japan. Sinds de release van ‘Bizarro World’ is de multi-instrumentalist weer helemaal terug. Het album leverde hem een deal op met het Japanse King Records, die een dubbelaar uitbrachten van ‘Bizarro World’ samen met Valentine’s 24 nummers tellende ultieme homage aan Queen. De Japanners zijn blij met de dubbelaar, zelfs zo blij dat er in 2017 een Japanse tournee aankomt.
robby-valentine_2

Gitta de Ridder
Gitta woont al 8 jaar in Londen maar groeide oorspronkelijk op in Nederland. Reeds op jonge leeftijd leerde zij zichzelf om gitaar te spelen en liedjes te schrijven met moderne folk artiesten zoals Anais Mitchell en Ane Brun als haar inspiratiebronnen. Gitta’s folkpop songs, met prachtig poëtische, herkenbare teksten, gaan recht naar het hart en worden uitgevoerd op de klanken van haar meeslepende gitaarspel.
img_3276a

The Delgado Brothers
The Delgado Brothers uit LA worden beschouwd als het best bewaarde blues geheim van Amerika. Voor de Amerikaanse kenners was het dan weer geen verrassing dat zij dit jaar de IBC wonnen en dat gitarist Joey Delgado daarnaast de Freddy King Award won als beste gitarist van de competitie. Hun mix van blues, soul, funk en latin invloeden zorgden ervoor dat hun plaatsgenoten Los Lobos hen bestempelden als “the band we always wanted to be”.
delgado-brothers

The Grand East
Rock’n soul, gebracht door een van enthousiasme uit elkaar spattende band. Gebroederlijk staan ze naast elkaar op het podium. In het midden staat een frontman met de bezieling van een swingende predikant die zijn kerk voorgaat. Hij hitst het publiek op en neemt ze mee naar de wereld van The Grand East. De wereld van oneindige liefde voor muziek, die in dit geval bestaat uit de persoonlijke muzikale voorkeuren van alle vijf de bandleden. Dat maakt de sound van deze band uniek, met invloeden die via The Allman Brothers en The Doors naar Tom Waits en Captain Beefheart lopen.
thegrandeast5

Bettie Serveert!
Bettie Serveert heeft net het gloednieuwe album Damaged Good uitgebracht. Het album is een van de meest diverse platen die Bettie Serveert tot nu toe heeft gemaakt. Van korte liedjes die amper zestig seconden duren tot een compleet epos van acht minuten en alles er tussen in. Het is een ‘groot verhaal’, intens, ruig, teder en vooral met veel vuur en passie. Een aantal liedjes zal zeker ook herinneringen oproepen aan de klassieker Palomine, het debuut waar het vijfentwintig jaar geleden allemaal mee begon.
bettieserveert

Countdown Café is iedere vrijdag Live te beluisteren via radio Veronica 103 FM tussen 20.00u tot 00.00u!

Thuis luisteren naar de radio is natuurlijk leuk maar erbij zijn is nog veel leuker! Zorg dat je er bij bent, toegang is gratis!


Myles Sanko vr 2 dec ‘16
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify