;
Daniel Kist Album Release Show
donderdag 30 sep ‘21
open: 20:00u | start: 20:30u
muziek | Grote zaal

Zanger en pianist Daniel Kist presenteert deze avond live zijn debuutalbum ‘Blauwdruk’.

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, bezit je een negatieve test of ben je in het bezit van een herstelbewijs?  In de app verschijnt dan een groen vinkje waarmee we je toegang kunnen verlenen tot De Vorstin. We zien je graag verschijnen!

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.

Loskomen van verwachtingen, studeren naar de norm, een leven leiden om er uiteindelijk achter te komen: dít maakt me niet gelukkig. Wat dan wel? De muziek bleek een roeping te zijn voor singer-songwriter en pianist Daniel Kist (28).

Op zijn debuutalbum Blauwdruk reist de luisteraar mee door zijn leven. Een zoektocht naar identiteit, bezinning en geluk. Donkere momenten, maar altijd met een sprankeltje hoop. Daniel Kist’s reis is er eentje die voor veel (jonge) volwassen heel herkenbaar zal klinken. Op 30 september presenteert hij het album live in De Vorstin. Het album werd grotendeels geproduceerd door Jens Munnik (bekend van o.a. Wulf) en bevat samenwerkingen met o.a. Ruben Annink, Joost Marsman, Amina Sahli en Dion Cuiper.

Daniel: “Ik ben nu 28 en de afgelopen tien jaar waren een doolhof dat in het teken stond van persoonlijke ontwikkeling. Ik ben mezelf goed tegen gekomen, maar heb ook prachtige dingen meegemaakt.”

Het album Blauwdruk is een verzameling van zijn mooie en mindere momenten uit die tijd. Lessen die hij leerde, vriendschappen die hij maakte en relaties die stuk liepen. Zijn depressie en burn-out vormen het dieptepunt, maar zijn muzikale passie en ambitie trokken hem hier uit en zorgden dat hij dit album kon maken. “We krijgen allemaal met lijden en verlies te maken, maar ik zoek altijd verder naar liefde en hoop. Want je weet dat dat er is, alleen soms is het even zoeken.” Het zijn niet de minste thema’s die Blauwdruk kleuren, maar het album is nergens inktzwart: “Nee, soms is het donkerblauw en soms lichtblauw haha! Ik hoop met dit album mensen te kunnen inspireren, emotioneren of kracht te kunnen geven.”

Door bewust te worden van zijn tekortkomingen leerde Daniel Kist waar er winst te behalen viel en dat inspireerde tot het schrijven van deze liedjes. “Wellicht motiveert het anderen om met elkaar op een positieve manier het gesprek aan te gaan en positief in het leven te blijven staan. Ik ben dankbaar voor iedereen die de tijd neemt om naar me te luisteren, voor de kansen die ik heb gekregen om mijn verhaal te kunnen vertellen en vooral heel erg dankbaar voor de mensen om me heen die me steunden in de tijd dat het minder met me ging, maar ook naast me bleven staan in betere tijden. Ik gun iedereen zulke fijne mensen om zich heen.”


Plzier & Friends 2021 - Disney Edition (reprise) zo 26 sep ‘21
Wild Romance vr 1 okt ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify