;
Danspaleis van Kooten muzikaal gelikte high-energy disco-show
vrijdag 06 mrt ‘20
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 17,50 | deur € 19,50
muziek | Grote zaal

Op 6 maart 2020 keert zingende drummer Kasper van Kooten met zijn Danspaleis van Kooten voor de derde keer terug naar de Hilversumse Vorstin. Nadat de eerste én tweede edities binnen no-time waren uitverkocht besloot de bekende cabaretier en muzikant om snel terug te keren naar de plek van zijn jeugd; het Gooi. En Hilversum in het bijzonder.

Kasper en zijn betoverende disco-queen Lara Kowsoleea nemen je bij de hand, smeren de disco-honing in je oor en zorgen dat je binnen twee minuten staat mee te zingen en te dansen! Klinkt goed toch? Danspaleis van Kooten is gegarandeerd feest!

Een muzikaal gelikte high-energy disco-show vol herkenning en humor. Met wat dance-classics uit de jaren 70, véél jaren 80 en een tikje 90, voorzien van een perfecte imitatie of een zeer speciale uitvoering. Alle songs met de perfecte sound en unieke live-performance uit die tijd. Van Michael Jackson tot Prince, van Bowie tot Pat Benatar, gespeeld en gezongen door Kasper, een waanzinnige live-band en fantastische zangeres!


Ad Visser ft. Stadsdichter Mieke van Zonneveld zo 1 mrt ‘20
The Three Degrees vr 20 mrt ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify