;
Danspaleis van Kooten XL Theatrale disco-machine met humor, swing en swag
vrijdag 06 mrt ‘20
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 20 | deur € 22,50
muziek | Grote zaal

Op 6 maart 2020 keert zingende drummer Kasper van Kooten met zijn Danspaleis van Kooten voor de derde keer terug naar de Hilversumse Vorstin. Nadat de eerste én tweede editie binnen no-time waren uitverkocht besloten de entertainer en De Vorstin samen om deze live-act wederom terug te laten keren naar de plek van zijn jeugd; het Gooi. De derde editie wordt een XL editie met verschillende waanzinnige gastartiesten!

 

Omdat de Vorstin & Danspaleis Van Kooten met deze samenwerking al twee keer dampend uitverkochten in de kleine zaal is er deze 3e editie gekozen voor de ‘XL versie’; in de grote zaal, met speciale gastoptredens, mega videoshow, exclusieve beelden en nóg meer hits uit de 70’s, 80’s en 90’s… Stilstaan is onmogelijk. Het Gooi hunkerde naar dit spectaculaire dansfeest van de Hilversumse band die terugkeert!

King Bee
In de jaren 90 wonnen ze o.a. de Stanton DJ Award en een Edison voor beste Hiphop/Dance act! Niemand minder dan Hiphop en Dance helden King Bee komen van Kooten en consorten aanvullen! King Bee werd in 1989 opgericht door All Star Fresh in Nederland. De leden, All Star Fresh, Bc Boy en MC Pryme, behaalden internationaal succes met een aantal geweldige nummers. King Bee kwam snel de nationale en internationale hitlijsten binnen (22 landen, wereldwijd) met hun Hip Hop-klassiekers ‘Back by Dope Demand’ en ‘Must Bee the Music’ met leadzanger Michele.


The Laundry BigBand ft. Willem Hellbreker ma 2 mrt ‘20
Artvark & Drums United vr 6 mrt ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify