;
Danspaleis van Kooten XL Theatrale disco-machine met humor, swing en swag
vrijdag 06 mrt ‘20
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 20 | deur € 22,50
muziek | Grote zaal

Op 6 maart 2020 keert zingende drummer Kasper van Kooten met zijn Danspaleis van Kooten voor de derde keer terug naar de Hilversumse Vorstin. Nadat de eerste én tweede editie binnen no-time waren uitverkocht besloten de entertainer en De Vorstin samen om van de derde editie een XL editie te maken met gastartiesten King-Bee en Des’ray van 2 Brothers on the 4th Floor!

Afterparty met resident DJ ArnoV 😉

Omdat de Vorstin & Danspaleis Van Kooten met deze samenwerking al twee keer dampend uitverkochten in de kleine zaal is er deze 3e editie gekozen voor de ‘XL versie’; in de grote zaal, met speciale gastoptredens, mega videoshow, exclusieve beelden en nóg meer hits uit de 70’s, 80’s en 90’s… Stilstaan is onmogelijk. Het Gooi hunkerde naar dit spectaculaire dansfeest van de Hilversumse band die terugkeert

King Bee
In de jaren 90 wonnen ze o.a. de Stanton DJ Award en een Edison voor beste Hiphop/Dance act! Niemand minder dan Hiphop en Dance helden King Bee komen van Kooten en consorten aanvullen! King Bee werd in 1989 opgericht door All Star Fresh in Nederland. De leden, All Star Fresh, Bc Boy en MC Pryme, behaalden internationaal succes met een aantal geweldige nummers. King Bee kwam snel de nationale en internationale hitlijsten binnen (22 landen, wereldwijd) met hun Hip Hop-klassiekers ‘Back by Dope Demand’ en ‘Must Bee the Music’ met leadzanger Michele.

Des’Ray (2 Brothers on the 4th Floor)
Niemand minder dan Des’Ray komt bangers van haar groep 2 Brothers On the 4th Floor spelen. Mega hits als Never Alone, Come Take My Hand en Dreams zijn iconische dancetracks uit de 90’s en early 00’s. Perfect voor een super XL editie van Danspaleis van Kooten toch?

 


Artvark & Drums United vr 6 mrt ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify