;
Danspaleis van Kooten | De Vorstin Zomersessies 70's, 80's en 90's hits
zaterdag 01 aug ‘20
open: 19:45u | start: 20:30u
muziek | Grote zaal

Danspaleis van Kooten laat zich niet kisten en komt met een Corona-proof show naar de Vorstin deze zomer! Onze inmiddels vaste gast voegt de magie van popmuziek en stand-up samen en brengt met zijn band een wervelende show van muzikale odes aan de 70’s, 80’s en 90’s. Normaliter in een dampende volle zaal. Nu op gepaste afstand; veilig maar vooral met héél veel plezier in een uitgeklede kampvuur versie!

Kasper van Kooten kan al zijn hele leven lang niet van muziek af kan blijven. Dat blijft hij ook overal rondbazuinen. Van Kooten jr. speelde (drumde en zong) vanaf zijn 12e in bands en deed o.a. Ahoy, Lowlands, Carré en Parkpop als drummer van Acda & de Munnik. Hij maakte platen met Candy Dulfer, Broken Brass Ensemble, Extince en Bertolf.

De Vorstin Zomersessies is een reeks unieke zitconcerten. De zomer van 2020 wordt gevuld met een serie van vijf intieme concerten in de grote zaal. Een persoonlijk concert op een veilige 1,5 meter afstand. Ticketprijzen zijn incl. één drankje bij binnenkomst. Check de spelregels van onze zomersessies hier.


Paul de Munnik | De Vorstin Zomersessies za 15 aug ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify