Danspaleis van Kooten XL Met een Michael Jackson & Prince tribute door special guest Bo Saris
vrijdag 03 sep ‘21
open: 19:30u | start: 20:00u
muziek | Grote zaal

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, kun je een negatieve test overleggen of ben je in het bezit van een herstelbewijs? Dan zien we je graag verschijnen!

Binnen is er plaats voor ongeveer tweehonderd personen, met een vaste zitplaats. Je hoeft geen afstand te bewaren of een mondkapje te dragen. Wel is het de bedoeling dat je op je plek blijft. 

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.

Deze editie van Danspaleis Van Kooten XL hebben we een wereldgast: Bo Saris! 

De zingende drummer Kasper van Kooten keert met zijn swingende 6-mans formatie Danspaleis Van Kooten terug naar de Hilversumse Vorstin. Het wordt alweer de vierde editie. Wat een feest!

Omdat De Vorstin & Danspaleis Van Kooten met deze samenwerking al twee keer dampend uitverkochten in de kleine zaal is er nu voor de tweede keer gekozen voor de ‘XL versie’; in de grote zaal, met deze keer een speciale ode aan Prince en Michael Jackson (!), vette songs, grappige imitaties, de beste dansnummers en nóg meer hits uit de 70’s, 80’s en 90’s… Stilstaan is onmogelijk. ’t Gooi hunkerde naar dit spectaculaire dansfeest van de Hilversumse band die terugkeert naar het hoofdpodium op de Koninginneweg!

Dit is het verplaatste concert van 19 maart 2021. Gekochte tickets blijven geldig. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie.


Eric Vaarzon Morel & Amigos vr 3 sep ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify