;
Danspaleis van Kooten muzikaal gelikte high-energy disco-show MAAR DAN NÓG GROTER!
vrijdag 06 sep ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 17,50 | deur € 19,50
muziek | Kleine zaal

Wegens mega succes in de herhaling én met een schepje er boven op: Danspaleis XL 🎉! Op 6 september keert Kasper van Kooten met zijn Danspaleis terug naar de homeground van de Vorstin voor de supersized versie. Een splinternieuwe 80’s live-show waarbij alles nóg groter wordt dan het al was.

Gemist in januari? Op 6 september 2019 keert Kasper van Kooten met zijn Danspaleis van Kooten terug naar de homeground van de Hilversumse Vorstin. Nadat de eerste editie op 11 januari j.l. binnen no-time was uitverkocht besloot de bekende cabaretier & muzikant om samen met de Vorstin “Danspaleis XL” te gaan optuigen: een splinternieuwe 80’s live-show waarbij, de naam zegt het al, alles nog groter, meer en beter wordt dan het al was.

Kasper & band hebben een Mystery Guest, een bekende DJ en nog veel meer hits uit de jaren 80’s. Ook wordt er uitgebreid met een danswedstrijd, waaronder het eerste overdekte Gooise schuifel-concours! Danspaleis van Kooten heeft alles in zich om hét nieuwe 40up feest van ’t Gooi te worden. Voor singles én 12 inches! In de grote zaal dit keer!


Tijdmasjien vr 12 jul ‘19
Jaya The Cat za 7 sep ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify