;
Danspaleis van Kooten muzikaal gelikte high-energy disco-show
vrijdag 06 sep ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 17,50 | deur € 19,50
muziek | Kleine zaal

Wegens mega succes in de herhaling: Danspaleis van Kooten🎉 ! Op 6 september keert Kasper van Kooten met zijn Danspaleis terug naar de homeground van de Vorstin voor een splinternieuwe versie. Een 70’s, 80’s en 90’s live-show waarbij alles nóg dansbaarder wordt dan het al was.

Gemist in januari? Op 6 september 2019 keert zingende drummer Kasper van Kooten met zijn Danspaleis van Kooten terug naar de Hilversumse Vorstin. Nadat de eerste editie op 11 januari j.l. binnen no-time was uitverkocht besloot de bekende cabaretier & muzikant om snel terug te keren naar de plek van zijn jeugd; het Gooi. En Hilversum in het bijzonder.

Kasper & band zullen hun show voorzien van nieuwe bekende hits en bijzondere muzikale specials toevoegen. Een avond zoals je die nog kent van het hockeyfeest of de schaars verlichte schoolaula! Ook wordt er uitgebreid met een danswedstrijd, waaronder het eerste overdekte Gooise schuifel-concours! Danspaleis van Kooten heeft alles in zich om hét nieuwe 40up feest van ’t Gooi te worden. Voor singles én 12 inches!


(former Ladies of) Supremes do 5 sep ‘19
Jaya The Cat za 7 sep ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify