;
Danspaleis van Kooten muzikaal gelikte high-energy disco-show
vrijdag 11 jan ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 17,50 | deur € 17,50
muziek | Kleine zaal

Kasper en zijn betoverende disco-queen Lara Kowsoleea nemen je bij de hand, smeren de disco-honing in je oor en zorgen dat je binnen twee minuten staat mee te zingen en te dansen! Klinkt goed toch? Danspaleis van Kooten is gegarandeerd feest!

Naast zijn bekendheid van TV en in het theater speelt Kasper van Kooten al 30 jaar in bands. Van drummer bij Acda & de Munnik, Extince en Candy Dulfer tot zanger op eigen albums, met Bertolf of De Fonk.

Het begon met het feit dat Kasper’s opa van moeder’s kant (geboren 1898) ooit het Palais de danse op Scheveningen leidde. Daar programmeerde Willem Henry Kits de eerste zwarte jazz-orkesten uit de USA maar ook de Rolling Stones. Dat was tussen de jaren 30 en 60 van de vorige eeuw.

In het Tobacco Theater in Amsterdam ontwierp Kasper van Kooten met zijn vrienden zijn eigen gedroomde dans-paleis met muziek uit zijn eigen jeugd, de jaren ’80. Een reeks stijf uitverkochte shows (gedurende twee jaar) volgde. Groot succes onder dans- en discoliefhebbers onder het Amsterdams uitgaanspubliek. Maar ook van ver buiten de stad trok deze act de aandacht. Vandaar dat hij nu op reis gaat met DansPaleis Van Kooten , op clubtour (najaar 2018), langs evenementen en naar festivals (zomer 2019)

Verwacht een muzikaal gelikte high-energy disco-show vol herkenning en humor. Met wat dance-classics uit de jaren 70, véél jaren 80 en een tikje 90, voorzien van een perfecte imitatie of een zeer speciale uitvoering. Alle songs met de perfecte sound en unieke live-performance uit die tijd. Van Michael Jackson tot Prince, van Bowie tot Pat Benatar, gespeeld en gezongen door Kasper, een waanzinnige live-band en fantastische zangeres!


Avrotros Muziekcafé za 12 jan ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify