;
De Avond van de Stadsdichter In samenwerking met Hilversum Mediastad!
donderdag 31 jan ‘19
open: 19:00u | start: 19:30u
muziek | Kleine zaal

Op 31 januari komen wereldmuziek en poëzie samen tijdens de Avond van de Stadsdichter, samengesteld door de jonge Hilversumse stadsdichter Mieke van Zonneveld.

Dat poëzie en spoken word hartstikke hip is en vele vormen kent, bewijst de Avond van de Stadsdichter op 31 januari in de Vorstin. Wereldmuziek en poëzie komen samen tijdens een avondvullend programma, samengesteld door de jonge Hilversumse stadsdichter Mieke van Zonneveld. Middelbare scholieren nemen het tegen elkaar op in een poëzie-battle, flamenco-gitarist Eric Vaarzon Morel treedt op met zijn dochter Eline, En Vrac brengt gedichten op muziek en Nederlandstalige hiphopkunstenaars betreden het podium. De favorieten gedichten van Mieke én haar stadsgedichten voor Hilversum zijn in verschillende performances te horen.

Mieke van Zonneveld is in 2018 en 2019 stadsdichter van de gemeente Hilversum. In die hoedanigheid publiceert Mieke in ieder geval acht gedichten per jaar, niet alleen voor de gemeente Hilversum, maar ook voor andere opdrachtgevers uit de stad. Daarnaast maakt ze poëzie toegankelijk voor inwoners en Hilversumse scholieren.


Music Masters wo 23 jan ‘19
Raices Cubanas za 2 feb ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify