;
De Dijk voorprogramma Bas Bons
vrijdag 13 okt ‘17
open: 20:30u | start: 21:00u
vvk € 30 | deur € 30
muziek

Er is waarschijnlijk geen Nederlander te vinden die deze band niet kent. En net zoals hun fans door de jaren heen zijn gegroeid, is ook De Dijk geëvolueerd: van rammelende Nederpopband begin jaren tachtig tot de stomende rock- & soulmachine van nu.

De Dijk is meer dan een band, het is een baken. Je kunt zeggen: dat krijg je vanzelf als je het drieëndertig jaar volhoudt, maar dat is te simpel. Bij Huub van der Lubbe en zijn mannen gaat het er vooral om hoe ze dat doen. Door nooit routine toe te laten, de geloofwaardigheid te bewaken en als groep altijd samen te vallen met het gevoel dat hun muziek verspreidt.

Een gevoel dat alleen te omschrijven valt met grote woorden hoop, gemeenschapszin, menselijkheid, een afkeer van cynisme maar dat in hun liedjes steevast wordt teruggebracht tot tastbare proporties. Dat maakt het tot een hele geruststelling dat De Dijk nog steeds in een busje klimt om het land te doorkruisen.

Bas Bons
Bas Bons verzorgt 13 oktober het voorprogramma van de Dijk. Bas begon als een veelgevraagd sessiemuzikant maar besloot er toch zelf voor te gaan. Een gouden greep: binnen no-time zat de Amersfoorter aan tafel bij DWDD, deed hij mee aan een tv-programma van Giel Beelen en zat hij bij laatstgenoemde in de radio uitzending. Zijn debuutalbum Wakker verscheen in maart dit jaar. Boordevol Nederlandstalige popliedjes, in de traditie van de Dijk, Acda & De Munnik en Marco Borsato.

Bekijk hier de foto’s van de vorige keer dat De Dijk bij ons op de bühne stond!Patat Met: GOSTO + Pocket Knife Army + Batobe vr 13 okt ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify