;
De Dijk Voorprogramma: Joshua Meijer
vrijdag 15 jun ‘18
open: 20:30u | start: 21:00u
vvk € 30 | deur € 30
muziek

Er is waarschijnlijk geen Nederlander te vinden die deze band niet kent. En net zoals hun fans door de jaren heen zijn gegroeid, is ook De Dijk geëvolueerd: van rammelende Nederpopband begin jaren tachtig tot de stomende rock- & soulmachine van nu.

De Dijk is meer dan een band, het is een baken. Je kunt zeggen: dat krijg je vanzelf als je het zolang volhoudt, maar dat is te simpel. Bij Huub van der Lubbe en zijn mannen gaat het er vooral om hoe ze dat doen. Door nooit routine toe te laten, de geloofwaardigheid te bewaken en als groep altijd samen te vallen met het gevoel dat hun muziek verspreidt.

Een gevoel dat alleen te omschrijven valt met grote woorden hoop, gemeenschapszin, menselijkheid, een afkeer van cynisme maar dat in hun liedjes steevast wordt teruggebracht tot tastbare proporties. Dat maakt het tot een hele geruststelling dat De Dijk nog steeds in een busje klimt om het land te doorkruisen.

Joshua Meijer
Singer-songwriter Joshua Meijer mixt verse melodische pop met rock- en folk invloeden. Geboren met Filipijnse roots, duurde het niet lang voordat hij de kunst van het zingen ontdekte, nadat hij al niet bij zijn gitaar weg viel te slaan.
In 2015 begon Joshua samen met zijn eigen liedjes op de planken te staan, maar al snel wist hij dat deze liedjes een band verdienden. De inmiddels negentienjarige Amersfoorter vond zijn band bij elkaar, en na heel wat optredens, ervaring en een radiodebuut bij NPO Radio 1 verder, zal Joshua in juli 2018 zijn eerste EP genaamd Little Hearts releasen.


Avrotros Muziekcafé za 16 jun ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify